Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez; Büyük Ustaya ve Şanlıurfa’ya teşekkürler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez; Büyük Ustaya ve Şanlıurfa’ya teşekkürler

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “ Başbakanımızın Şanlıurfa’daki programlarına katkılarından ve emeklerinden dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanlığında Başkan Yardımcısı İbrahim Toru ile basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Abide Kavşağı ile toplu açılış programı, Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale içlerinde gerçekleştirilen iki günlük programını değerlendirdi.

 

Şanlıurfa’nın büyüklüğüne ve büyük Ustaya yakışır şekilde geçen iki günü değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimize çok yoğun ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret esnasında tüm Şanlıurfalılar hak ettiği şekilde Başbakanımızı ağırladılar. Şanlıurfa’ya yakışan bir şekilde ağırladılar. Başbakanımız dün akşam mutlu bir şekilde Şanlıurfa’dan ayrıldı. Bu ziyaretlerde çok yoğun programlar oldu. Programların hepside çok güzel geçti. Öncelikle tüm Teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Valiliğimize, Belediye Başkanlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, İl Özel İdaremize, Emniyetimize, Jandarmamıza velhasılı tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza çok teşekkür ediyorum. Başbakanımız çok güzel ağırlandı. Üç ilçemize ayrıca teşekkür ediyorum. Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale ilçelerimize teşekkür ediyorum. AK Partimize, Şanlıurfamıza yaraşır bir şekilde geçti. Viranşehir, Ceylanpınar ve Akçakale’de Başbakanımız büyük sevgi ile karşılandı. İlçelerimizdeki organizasyondan dolayı ilçe teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ilçelerimize destek veren diğer ilçe halkına ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Yine kanaat önderlerimize, basınımıza hasılı tüm Şanlıurfalılara bu programlardaki başarılarından katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

2013 yıl başının tüm insanlığa hayır getirmesi dileğinde bulunan Eğilmez; “Şanlıurfalılara ve tüm insanlığa yeni yılın hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” dedi.

 

AK Parti kuruluşundan beri ilk kez Danışma Meclisine Genel Başkan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı 2012 Aralık ayı Danışma Meclisine katıldığını belirten Başkan Eğilmez; “Büyük usta bizi onurlandırdı” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.