Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez, anneler gününü kutladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez, anneler gününü kutladı

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Anneler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, annenin bir milleti oluşturan ailenin temel kaynağı ve ilk öğretmeni olduğunu ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, annelerin sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk ve fedakarlık üstlendiklerini belirterek; "Anneliği anlatmaya sözler yetersiz kalır. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, 'Cennet annelerin ayağının altındadır' demiştir. Annelerimiz rahat ve huzurlu oldukça toplum da o kadar güçlü olur. Çocuklar hayata dair ne varsa annelerden öğrenirler. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, bizlerin ilk öğretmenidir, hayat boyu yol göstericimizdir. Dünyada başarıyı yakalamış pek çok insanın arkasında annelerin emekleri ve duaları vardır" dedi.

Annelerin hakkını yılda bir gün anarak ödenmeyeceğini belirten İl Başkanı Av. Eğilmez; "Annelerin ağlamadığı, hep mutlu olduğu, nice Anneler Gününe diyorum" dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.