Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demirkol; 'Herzaman engelli vatandaşların yanındayız'
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demirkol; 'Herzaman engelli vatandaşların yanındayız'

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol 3 Aralık günü Uluslararası Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Engelli insanlarımızın eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmaları, katılımcı ve üreten insanlar haline getirilmeleri hükümetimizin en önemli hedeflerinden olduğunu söyleyen Emin Demirkol; “1992 yılında Birleşmiş Milletlerin aldığı bir kararla 3 Aralık günü Uluslararası Dünya Engelliler Günü olarak ilan edilmiştir.Tüm dünyada engellilerin aynı gün hatırlanması önemli bir olaydır kuşkusuz. Bu ciddi bir engelli nüfusa sahip olan ülkemizde daha bir önem ve anlam kazanmaktadır” dedi.
Engellilerin çağdaş bir toplumda, ayrım yapılmadan, diğer bireylerle eşit pozisyonda yer alabilmeleri için her alanda desteklenmeleri gerektiğini söyleyen Demirkol; Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımız işbirliği içinde olmalıdır. Engellilerimizin, sosyal hukuk devleti anlayışı ile sorunlarını göz önüne alarak, tüketen değil, üreten ve bağımsız bireyler haline getirilmesi en büyük amacımızdır. Bizler, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle; engelleri birlikte, el ele vererek aşacağımıza olan inancımla, tüm vatandaşlarımızı sürdürülen çalışmaları desteklemeye çağırıyor, engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.