Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Demirkol ailesi ile birlikte oyunu kullandı.‏
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Demirkol ailesi ile birlikte oyunu kullandı.‏

Siyaset

Şanlıurfa bugün 30 Mart yerel seçim heyecanı yaşandı. AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, oyunu ailesi ile birlikte kullandı.



Haliliye bölgesinde ikamet eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve ailesi, bugün öğleden sonra Haliliye bölgesinde bulunan Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine giderek oylarını kullandılar.

Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1280 nolu sandıkta Eşi Adile Demirkol, Kızı Nezire Demirkol ve oğlu Nihat Demirkol ile sandık başına giden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada ailesi ile birlikte oylarını kullandılar.

Oyunu kullanan Demirkol daha sonra bir açıklama yaparak; ’30 Mart yerel seçimlerinin memlekete hayırlar getirmesini dileyerek diğer seçilecek olan başkanlarına da başarılar diledi.

Oylarını kullandığı İmam Hatip Lisesi ve Haliliye bölgesindeki bir çok okulu ziyaret eden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, sandık başkanlarıyla ve vatandaşlarla bir süre görüştü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.