Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Davutoğlu, Şanlıurfa'da Tatlıses'e teşekkür etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Davutoğlu, Şanlıurfa'da Tatlıses'e teşekkür etti

Siyaset

AK Parti’nin Şanlıurfa mitingi için kente gelen Başbakan ve AK Parti Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti lehine bağımsız adaylıktan çekilen Tatlıses'e teşekkür etti.

AK Parti’nin Şanlıurfa mitingi için kente gelen Başbakan ve AK Parti Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Eşi Sera Davutoğlu Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, AK parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Ankara 2. Bölge 3 . Sıra milletvekili adayı Lütfiye Selva Çam ile AK Parti’nin 12 milletvekili adayları ile birlikte Urfalıları sahnede selamlayarak başladı.
 
 
Bağımsız Milletvekili adaylığından çekilen Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e teşekkür ederek konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakın kıymetli sanatçımız İbrahim Tatlıses, her zaman genç değil mi? Bu sefer yine aday oldu sonra AK Parti lehine adaylıktan feragat etti, kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.