Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Davutoğlu: Kobani ve Suruç kardeştir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Davutoğlu: Kobani ve Suruç kardeştir

Siyaset

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti il başkanları toplantısı için geldiği Şanlıurfa'da Suruç'taki mülteci kampını ziyaret ederek mültecilere hitap etti.

Burada Bölge okulunda konuşan Davutoğlu Kobani'nin ve Suruç'un kardeş olduğunu söyledi. Davutoğlu'nun konuşmasını AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz kürtçeye çevirerek Kobanililerin anlamasını sağladı.

İşte Mültecilerden yoğun alkış Davutoğlu'nun o sözleri:

"Suruç ile Kobani kardeştir kardeş kalacaktır. Kobani'den gelen herkes bizim kardeşimizdir. Bugün üç güzel yavrumuzu gördüm. Üçünün de adı: AFAD. Bu Türkiye'ye gösterilen sevginin bir göstergesi. İnşallah Kobani bir gün bu tehditlerden kurtarılacak ve sizde evinize geri döneceksiniz. O zamana kadar bizim misafirimizsiniz. Suriye barışa kavuştuğunda her biriniz bizim birer temsilcimiz olacaksınız. Suruçlu ve Urfalı kardeşlerimizi de teşekkür ediyorum. Allah Kobani ve Kobanili kardeşlerimizi korusun. Kobani bizim emanetimizdir. Hûn bi xêr hatin xwîşk û birayên min" dedi.

* Siz hoşgeldiniz Kobanili kız ve erkek kardeşlerim


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.