Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Danışma Meclisi Toplanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Danışma Meclisi Toplanıyor

Siyaset

AK Parti İl teşkilatı tarafından aylık olarak düzenlenen Danışma Meclisi'nin Haziran ayı toplantısı Cumartesi günü (yarın) yapılacak. Belediye eski nikah salonunda saat 13.00'te başlayacak toplantı sonrasında AK Parti'nin Türkiye Buluşmaları programı kapsamında TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya bir konferans verecek.

AK Parti İl, ilçe ve belde ana kademe teşkilatlarıyla, Milletvekilleri, Kadın ve Gençlik kolları teşkilatları, Belediye ve İl Genel Meclis başkan ve üyelerinin katılımıyla yapılacak toplantı, Öğretmenevi bitişiğindeki Belediye eski nikah salonunda saat 13.00'te başlayacak.

14.30'da da TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'nın Türkiye Buluşmaları programları çerçevesinde "Anayasa değişikliği ve demokratik açılım" konulu bir konferans vereceği bildirildi. Konferans halka açık olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.