Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP'den, Sivereklileri kızdıracak adım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP'den, Sivereklileri kızdıracak adım

Siyaset

CHP Yönetimi İl olmayı bekleyen Siverek’i çok kızdıracak bir adım attı. CHP, Erciş’in il olması için kanun teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan teklife göre, Van’a bağlı Erciş ilçe merkezi, il merkezi olmak üzere, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri ile bucak ve köyler bağlanmak suretiyle Erciş adıyla bir il kurulacak.


Oysa yıllardır Siverek ilçe olmak için çalmadık kapı bırakmadı. Başta CHP’liler olmak üzere tüm siyasi partiler her seçim öncesi “Siverek’in il olacağını” sözü vermişlerdi.


İŞTE CHP TEKLİFİ


Teklifin gerekçesinde, Erciş’te, 23 Ekim günü yaşanan deprem felaketinin Erciş’in il olmasını artık zorunluluk haline getirdiği kaydedilerek, "Nitekim Van depreminden sonra buradaki çalışmaları yönetmek üzere başka bir ilin valisinin Erciş’te görevlendirilmiş olması bile başlı başına bu gerekliliği gözler önüne sermektedir" denildi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.