Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP Urfa başkanlığını yeniden atadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP Urfa başkanlığını yeniden atadı

Siyaset

Hasan Oğul’un milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından genel merkez CHP Urfa İl Başkanlığına 25 kişilik yönetim kurulu atadı. Daha önce mahkeme kararıyla görevden alınan Ömer Karakeçili ise yeniden İl Başkanı oldu.

CHP Genel Merkezi, boş olan Şanlıurfa İl Başkanlığına Ömer Karakeçili’yi atadı. Karakeçili ile birlikte 24 kişi daha il yönetimine atandı. Atama listesi CHP Urfa İl Başkanlığına ulaştı. Ömer Karakeçili başkanlığındaki yönetim, seçimlere kadar çalışmaları yürütecek. Seçimlerin ardından partinin olağanüstü kongreye gitmesi bekleniyor.

Zamanında kongreye gidilmediği gerekçesiyle aralarında Aziz Aydınlık’ın da bulunduğu partililerin başvurması sonucu mahkeme kararıyla görevden alınan Ömer Karakeçili, aylar sonra genel merkez kararıyla yeniden il başkanlığı görevine getirilmiş oldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.