Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP Şanlıurfa Teşkilatı Kılıçdaroğlu dedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP Şanlıurfa Teşkilatı Kılıçdaroğlu dedi

Siyaset

5-6 Eylül 2014 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası(ATO) Kongre Merkezi'nde yapılacak olan CHP'nin olağanüstü Kurultay'ında Kemal Kılıçdaroğlu’na Şanlıurfa’dan büyük destek var.

CHP'de büyük kongreye sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık, yapılacak kongrede 22 delege ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini söyledi.

 

Kongreyle ilgili bir açıklama yapan Aydınlık, “Allah’a dua edip, elimizi yüzümüze sürüp artık ayağa kalkmalıyız. Dualarımızı inancımızla, direncimizle, ilkelerimizle, kardeşlik ve dayanışma duygularımızla, devrimin ve demokrasimizin temiz yüzüyle birleştirip birliğimizi, dirliğimizi ve yurdumuzu, devletimizi yeniden insanca yaşanır, onurlu güçlü, güler yüzlü insanlarımızın yaşadığı huzur dolu memleket haline getirmek için mücadelemiz ve tüm Anadolu halkını uyarmamıza devam edeceğiz. Bu duygularla Cumhuriyet Halk Partimiz bu hedeflerle sayın genel başkanımız ile yoluna ve milletimize, halkımıza hizmete devam edecektir. Partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız genel başkanımıza bu kurultayda desteğimiz tamdır. Sayın Genel Başkanımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Olay Gazetesi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.