Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
CHP RAHATSIZ OLDU, YSK'YA BAŞVURDU
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

CHP RAHATSIZ OLDU, YSK'YA BAŞVURDU

Siyaset

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik'in seçim çalışması için youtube ve twitter'den yayınladığı tanıtım videosunu YSK'ya şikayet etti.


İstiklal Marşı’nın Kürtçe, Arapça, Zazaca ve Türkçe olarak filmde seslendirilmesini “duygu sömürüsü”” olarak nitelendiren CHP vekil, “Allah bizimle beraber” ifadesinden de rahatsız oldu.
Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısında gündeme getirdiği “Haydi Bismillah” ifadesi de bir başa CHP’li vekil, Mahmut Tanal tarafından YSK’ya şikayet edilmişti.
Faruk Çelik’in sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen tanıtım filmlerinden rahatsız CHP’li Erdem, “İstiklal Marşı'nın kullanımı, ‘Allah bizimle beraber’ söylemi, şehit mezarında annelerin gözyaşının gösterimi gibi sahneler tümüyle duygu sömürüsü ürünüdür” iddiasında bulundu.
YSK’nın bu konuda ne karar vereceği merakla beklenirken, Urfa’lılar CHP’nin bu yasakçı yaklaşımını anlamakta güçlük çektiklerini kaydediyorlar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.