Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ceylanpınarlılara Müjdeli Haber
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınarlılara Müjdeli Haber

Siyaset

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe merkezinde bulunan ve Milli Emlak’a ait 4 dönümlük yerin tapusunu Kültür Merkezi yapmak üzere Ceylanpınar Belediyesi verildi.

konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök; "Her zaman “insana hizmet” anlayışıyla hareket eden AK Parti iktidarları, hizmetlerini parti ayrımı gözetmeksizin yerine getirmiştir. BDP’li olmasına rağmen “Sevdamız millet, yolumuz hizmet” diyerek İlçe merkezinde bulunan ve Milli Emlak’a ait 4 dönümlük yerin tapusunu Kültür Merkezi yapmak üzere Ceylanpınar Belediyesi’ne verdik.
Bu yaptıklarımızla asla yetinmedik. Bu çerçevede Ceylanpınar Belediyesi’nin İller Bankası’ndan talep ettiği kredinin onaylanması için İçişleri Bakanlığı’ndan gerekli desteği sağlayıp bu krediyi onaylattık, Ceylanpınar’a hayırlı olsun.
Bir diğer konu, bu hafta içerisinde Ceylanpınar’a son model, tam donanımlı 2 ambulans gönderiyoruz. Ayrıca, evleri sınıra sıfır noktasında hayati risk arz eden bir konumda bulunan ve ekonomik durumu kötü olan vatandaşlarımızın olaylar son buluncaya kadar ilçe sınırları içerisinde taşınmak istedikleri yerlere taşınmaları halinde Kaymakamlıklarımızca kira yardımı yapılmasını sağladık."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.