Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-aa2880e6.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94

Warning: getimagesize(../dosyalar/3-94d8b36b.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Ceylanpınar'da konuşan Eğilmez; Teşkilat gönüllülük işidir VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ceylanpınar'da konuşan Eğilmez; Teşkilat gönüllülük işidir VİDEO

Siyaset

Ceylanpınar’daki parti toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Teşkilatçılık emek isteyen bir gönül işidir. Bu iş gönüllülük esasına dayanır. Teşkilatçılığın özü gönülden gelir. Çalışmalarda zamanımızdan, işimizden çevremizden fedakarlık göstereceğiz” dedi.

Ceylanpınar İlçe teşkilat toplantısına AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ceylanpınar koordinatörü Haci Yaygın ve İl Yönetiminden Mehmet Eriten’le birlikte katıldılar.

 

Ceylanpınar İlçe binasından haftalık olarak gerçekleşen toplantıya katılan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, burada ilçe yönetimi ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

 

Burada partililere hitap eden Eğilmez; “Ceylanpınar ilçemizde partimiz çok iyi çalışıyor. Üye çalışmalarında tüm ilçelerimiz içerisinde bir numaradır. Teşkilatçılığın sorumluluğu var. Sandık kurulu oluşacak. Her alanda çalışmalar tam anlamıyla yapılacak. Sandık kurulu başkanı oluşturamıyorsan orada problem çıkar. Teşkilat üyelerin yetkisi yok ama sorumluğu çoktur. Sorunları asgariye indirmek için çok çaba ve gayret göstererek minimize edeceğiz. Önümüzde yerel seçimler süreci var. Bu süreci iyi geçirmek için tüm teşkilat birimlerimizi hazır ve çalışır vaziyette bulundurmak gerekir” dedi.

Başkan Eğilmez sözlerini şöyle sürdürdü; “Yine yanı başımızda Suriye’de yaşanan iç karışıklıktan dolayı Ceylanpınar ilçemiz çok etkilendi. Oradaki mazlum halk bu tarafa geçti. İlçemizde yoğunluk var. Umarız bu ateş bir an önce söner ve bu karışıklık sona erer” dedi.

İl Yönetimi tarafından her zaman destek gördüklerini belirten Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdülgani Alkış ise; “Her hafta olağan toplantı düzenliyoruz. Bu haftaki toplantımıza İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ve beraberindeki yöneticilerle katılarak bizi onurlandırdılar. Bu tür toplantılara İl’den de katılım olması bizleri motive etmesi bakımından önemli bir adımdır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Daha sonra Eğilmez ve beraberindekiler Şanlıurfa’ya döndü.

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.