Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Cevheri neden istifa ettiğini açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Cevheri neden istifa ettiğini açıkladı

Siyaset

 Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Sabahattin Cevheri, AK Partiden istifa etmesinin, seçmenlerine verdiği sözlerin arkasında durmasının, kendi duruşunun ve doğrularının tartışılmaz bir sonucu olduğunu kaydetti. 

 Cevheri, AK Partiden istifasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
2002de Şanlıurfadan Bağımsız Milletvekili olarak girdiği TBMM çatısında, büyük bir özveriyle yerine getirmeye çalıştığı milletvekilliği görevini, 2003ten itibaren AK Parti Milletvekili olarak vatanına ve milletine olan değişmez vazife duygusuyla bugüne kadar devam ettirdiğini bildirdi.
Cevheri, şunları kaydetti:
26 Ekim tarihi itibariyle, şerefimle ve haysiyetimle devam ettiğim ve her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğum partimden kendi isteğimle istifa etmiş bulunuyorum. İstifa kararım, seçmenlerime verdiğim sözlerin arkasında durmamın yanı sıra, kendi duruşumun ve doğrularımın da tartışılmaz bir sonucudur. Verdiğim kararın doğru ve geri dönülmez olduğuna yürekten inanmaktayım.
Sayın Başbakanımın ve milletvekili arkadaşlarımın bana gösterdiği güven ve desteğe çok teşekkür ediyorum; partime herhangi bir kırgınlığımın olmadığını da sözlerime ekliyorum.
Milletvekilliği görevime Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili olarak devam edeceğim.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.