Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çelik ve Yıldırım Harran ve Akçakale’de Suriyelilere oyuncak dağıttı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çelik ve Yıldırım Harran ve Akçakale’de Suriyelilere oyuncak dağıttı VİDEO

Siyaset

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Suriyeli sığınmacıların kaldığı Akçakale'deki çadırkenti ziyaret ederek bayramlaştılar.

Bakanlar Çelik ve Yıldırım'a, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan ve Mahmut Kaçar, Zeynep Karahan Uslu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe ve bürokratlar eşlik etti.

 

Bakanlar Çelik ve Yıldırım, Süleymanşah Konaklama Tesisi'ni ziyaret ederek, Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nin de desteğiyle organize edilen “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” projesi kapsamında toplanan oyuncakların dağıtım törenine katıldı.

 

Kampta kalan Suriyeli çocukların okuduğu Türkçe ve Arapça şiirlerin ardından konuşan Bakan Çelik, buradakilerin bayramını kutladı.

 

Suriyelilerin vatanlarından ayrılmak zorunda kalmasının acı olduğunu belirten Çelik; “İnşallah gurbetteki son bayramınız olur” dedi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Suriye halkının Kurban Bayramı'nı daha mutlu ve huzurlu kutlamasını arzuladığını belirterek, evlerinden uzakta bayram geçiren Suriyelileri Türkiye'de misafir etmekten bahtiyarlık duyduklarını aktardı.

 

Bakanlar daha sonra Harran ilçesine geçerek, buradaki konteyner kentte kalan Suriyeli çocuklara da oyuncak dağıttı.

 

AKÇAKALE VİDEOSU

 

 

HARRAN VİDEOSU


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.