Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Çelik, Ceylanpınar Afganlıları ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Çelik, Ceylanpınar Afganlıları ziyaret etti

Siyaset

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Ceylanpınar’ın Afganlıların ikamet ettiği EvrenPaşa köyünü ziyaret ederek Afganlılarla görüştü.

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik Faruk Çelik, seçim çalışmaları çerçevesinde Ceylanpınarda esnafı ziyaret etti. Ardından Evren Paşa köyüne geçerek Afganlılarla görüştü. Köy Muhtarı Sefer erdem ve Afganlılar Bakan Çelik’i büyük bir çoşkuyla karşıladılar.

Köy odasında bir süre Afganlılarla sohbet eden Bakan Çelik, sorunlarını dinledi ve “Kardeşlik duyguları içerisinde büyüdüklerini” belirtti.

Burada Seyyit Nurullah Emini’nin rüyasında bakanı evine misafir ettiğini ve şimdi bu rüyasının gerçekleştirmek istediğini belirtti. Bakan Çelik, Emini’yi kırmayarak evine geçti. Kısa süre evde kalan Bakan Çelik, Afganlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Alkışlar ve sevgi tezahürarları arasında oradan ayrıldı.

Bakan Faruk Çelik’e bölge milletvekili adayları ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile İl Başkan yardımcılar İsa Kızıldemir ve Mehmet Büyükfırat eşlik etti.
Bilindiği gibi 1982’de mülteci afganları dönemin Cumhurbaşkanı Kenan Evren tarafından Şanlıurfa’nın Ceylanpınar bölgesine getirilerek yerleştirildi.

www.balikligol.com

VİDEO

 


Bakan Çelik, Ceylanpınar'da Afganlar mahalesinde balikligol_com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.