Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Celal Akıl Siverek Belediye Başkan aday adayı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Celal Akıl Siverek Belediye Başkan aday adayı oldu

Siyaset

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir ve Siverek Belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden Celal Akıl, bugün Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek aday adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti’de 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bugünde tecrübeli siyasetçi Büyükşehir ve Siverek Belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden Celal Akıl, İlçe Parti Başkanlığına giderek aday adaylık başvurusunda bulundu.

Bölgenin Kanaat Önderleri, Aşiret büyükleri ve birçok muhtar ile Büyük bir kalabalık tarafından Ak Parti Siverek ilçe başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulunan Celal Akıl,”Yaşanabilir bir Siverek için hizmete talibim.Tüm adaylara başarılar diliyorum.Hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin.” dedi.(Ruha Haber Ajansı)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.