Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Saha Gezilerini Sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül Saha Gezilerini Sürdürüyor

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinlemeyi sürdürüyor.


Her fırsatta halkın içinde yer alan ve halkın derdiyle dertlenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi 15 Temmuz Mahallesi ile pasaj esnafını ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini sahada dinlemeyi sürdürüyor.

Her fırsatta halkla iç içe olan ve halkın isteklerini birinci ağızdan dinlemeye devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye ilçesi 15 Temmuz Mahalle sakinleri, esnafları ve Pasaj esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplerin çözümü noktasında ilgili birim müdürleri ve daire başkanlarına talimat veren Başkan Beyazgül, her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız mesajı verdi.

Vatandaşların fotoğraf isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Beyazgül’e ziyaretleri sırasında mahalle muhtarları da eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.