Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bülent Arınç Numan Kurtulmuş'u Övdü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bülent Arınç Numan Kurtulmuş'u Övdü

Siyaset

Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a yaptığı "bütünleşme daveti"ni değerlendirdi.


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a AK Parti çatısı altında siyaset yapma davetini değerlendirdi. Buluşmayı "önemli bir görüşme" olarak niteleyen Arınç, Numan Kurtulmuş'u övdü.

Arınç, şöyle konuştu:

"Aynı dönemde birlikte siyaset yaptık. Refah ve Fazilet Partisi'nde milletvekiliyken Kurtulmuş da MYK üyesi ve İstanbul İl Başkanı'ydı. Fevkalade iyi yetişmiş, birikimli bir arkadaşımızdır. HAS Parti'de siyaset yapan pekçok arkadaşımızı şahsen tanıyorum. Onların da ülkemiz için faydalı, yararlı hizmetler yapabileceğini düşünüyorum. Eğer olumlu bir karar alırlar da AK Parti ile birleşmek isterlerse bunun AK Partimiz için de HAS Parti için de ülkemizin siyasetine yapacağı olumlu, pozitif katkı bakımından çok faydalı olacağını düşünürüm. Kurtulmuş bilim adamı olmasının yanısıra geçmişten bugüne siyasetini ilkeli, dürüst, kararlı yapan insandır, beğendiğimiz hususiyetleri vardır. O ve arkadaşları AK Parti'de bulunurlarsa siyaset yapma imkanı olursa pozitif katkı sağlayacaklarını düşünüyorum."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.