Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Binici; Adresi Önceden Göstermiştik
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Binici; Adresi Önceden Göstermiştik

Siyaset

Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Çözüm Yolunda Önemli Bir Adım”

Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Abdullah Öcalan ile yapılan görüşmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, görüşmelerin müzakerelere dönüşerek Kürt sorunun çözülmesinin Türkiye halkaları tarafından beklendiğini belirtti.

BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici Kanal Urfa’yı ziyaret ederek yarın yapılacak olan bdp 2. Olağan kongresi ve imralı görüşmeleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

BDP 2. Olağan Kongresinin yarın URFA CITY AVM konferans salonunda gerçekleşeceğini belirten binici kongreye, BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Grup Başkan Vekili İdris Baruken’in katılacağını söyledi.

İmralı ile yapılan görüşmeyi önemsediklerini belirten Vekil Binici, zaman zaman İmralı’yı adres gösterdiklerinde haksız olmadıklarını ifade etti.

Bazı süreçlerin heba edildiğini söyleyen vekil binici, Habur’un bunlardan bir tanesi olduğunu oraya toplanan yüz binlerin artık savaş istemediğini ve artık çocukların ölmemesi için bir araya geldiklerini belirtti.

Ölümler üzerine kimsenin siyaset yapacağını zannetmediğini belirten binici savaştan beslenen bazı güçlerin olduğunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konuşmasında barışın savaştan zor bir süreç olduğunu söylediğini kendisinde bu açıklamaya katıldığını söyledi.

Binici olarak geçmişten ders çıkaracaklarını bu sürecinde kimsenin heba etmesine hakkının olmadığını sözlerine ekledi.

Kanalurfa


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.