Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Beyazgül’e Korkmaz Ailesinden Destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Beyazgül’e Korkmaz Ailesinden Destek

Siyaset

Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Korkmaz’un yeğeni Mustafa ve Onur Korkmaz, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’e destek amacıyla Balıklıgöl ŞURKAV Çarşısında bir açılış yaptı.

Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül desteklerinden dolayı Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Mustafa Korkmaz ve Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Korkmaz’a teşekkür etti.

BEYAZGÜL: HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR URFA İNŞA EDECEĞİZ

El birliği ile bu kentin daha güzel günler yaşayacağını belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, “Güzel Urfa’yı güzel insanlarla inşa edeceğiz. Urfa huzur kenti güvenlik kenti. Bu kentte huzur var. Bu kenti daha modern daha güzel yerlere getireceğiz. Bize destek veren Korkmaz ailesine teşekkür ediyorum. Sizler dava arkadaşısınız bizlere küsmezsiniz sizin sevgininiz mezara kadar değil pazara kadardır” dedi.

Davetlerini kırmayarak büro açılışına katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül’e övgüler yağdıran Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Korkmaz desteklerinin sonuna kadar süreceğini söyledi.

Konuşmaların ardından büronun açılışı yapıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.