Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Besteler AK Parti'den solistler Meclis'ten
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Besteler AK Parti'den solistler Meclis'ten

Siyaset

Meclis'in Türk Sanat Müziği Korosu yeni yıl konseri verdi. Koro, AKP’li Ali Coşkun ve Necati Çetinkaya’nın eserlerini seslendirdi.

Meclis'in Türk Sanat Müziği Korosu, yıl sonu konseri verdi. Konserde, güftesi Sanayi eski Bakanı ve AKP eski milletvekili Ali Coşkun'a ''Benim Canımın Canısın’’ adlı şarkılar da seslendirildi.
Meclis tören salonundaki konseri, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de izledi. Çiçek, ‘’Burası halkın Meclisi… Sesi, sazı, sözü ve, bestesi de bizim. Burada dinlediğimiz koronun başka korolardan ne ses kalitesi itibariyle ne müzik kalitesi itibariyle hiçbir farkı yok. Tek fark onlar profesyonel, bu arkadaşlarımız amatör’’ dedi. TBMM TSM Korosu'nun konseri, ''Kürdi'li Hicazkar'' mait Acemkürdi makamındaki, ''Benim Dünyamda Yerin Yok Artık'' ile, güftesi AKP Adana Milletvekili Necati Çetinkaya'ya ait Muhayyer Kürdi makamındaki ini fasıl ile beraber ve solo şarkılardan oluştu.
Kaynak : Gazeteport

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.