Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BDP'li Kaplan'dan "namert" çıkışı…
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BDP'li Kaplan'dan "namert" çıkışı…

Siyaset

BDP’li Kaplan’dan “namert” çıkışı…

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Yüksekova ve Cizrenin il yapılmasıyla ilgili Hodri meydan, yapmayan namerttir dedi.

Özerklik ve iki dilli hayat çıkışlarıyla gündeme oturan BDP, Yüksekove ve Cizrenin il yapılmasıyla ilgili tartışmalara da dahil oldu. Projeyle ilgili parti adına ilk açıklama Şırnak Milletvekili Hasip Kaplandan geldi. Kaplan,Buyurun, hodri meydan, yapmayan namerttir sözleriyle projeye destek verdi.

BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, TBMM Genel Kurulunda, bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, Anayasa Mahkemesinin, federasyon istedikleri için kapatma davasını daha önce reddettiğini ifade eden Kaplan, Dedi ki; federasyonu konuşabilirsiniz. Federasyonun konuşulup tartışıldığı yerde demokratik özerkliği tartışamazsınız gibi bir tez ortaya atılıyor. Anayasa Mahkemesinin açık kararlarına rağmen dedi.Kafa tokuşturan, toslayan bir Cumhuriyet yarattınız diyen Kaplan, Şimdi Cizreyi de Yüksekovayı da il yapacaksınız. Sizin amacınızı biliyoruz ama. Benim seçim bölgem olarak diyorum ki, buyrun; hodri meydan, yapmayan namerttir. Gelin yasayı bir günde çıkartalım dedi.

HİÇBİR VATANDAŞIMIZ KUNTA KİNTE DEĞİLDİR

Hiçbir vatandaşımız Meclisin ve Türkiyenin Kunta Kinteleri değildir diyen Kaplan, Konuşacağız. Dil dünyanın en tehlikeli silahıdır; birleştirir de böler de. Bilirsiniz hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır dedi.

BDP DEMOKRATİK ÖZERKLİKTE ISRARLIYargıtay Cumhuriyet Bassavcılığının, Demokratik Toplum Kongresi ile herhangi bir siyasi parti arasında organik bir bağ olup olmadığı konusunda inceleme başlatmasına BDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras da, Bunu tartışmak neden ürkütür? Hemen savcılar ve başsavcılar harekete geçebiliyor. Kapatırız kapatırız çığlıkları atılmaya başlanıyor dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.