Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BBP Başkanı Yalçın Topçu istifa etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BBP Başkanı Yalçın Topçu istifa etti

Siyaset

Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçların yaklaşık olarak netleşmesinin ardından seçim yenilgisini kabul eden bir genel başkan partisindeki görevinden istifa etti.

 

Yalçın Topçu partisinin wep sayfasında yaptığı açıklamada; Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi emaneti olarak gördüğümüz Büyük Birlik Partisi’ni, üzerinde hiçbir hesap yapılmasına müsaade etmeden milletle buluşturduk” dedi.

 

YALÇIN TOPÇU: DEMOKRASİLERDE MİLLETİN İRADESİNİN ÜSTÜNE SÖYLENECEK SÖZ YOKTUR.

 

Seçim sonuçları neticesi ortaya çıkan mevcut başarısızlığı kendi üzerime alıyor ve Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadetinden bu yana yürütmekte olduğum BBP Genel Başkanlığı görevini bırakıyorum.

 

Seçim sürecinde olağanüstü bir çaba gösterip, büyük fedakârlıklar yapan partimizin MKYK Üyelerine, milletvekili adaylarına, il başkanlarına, ilçe başkanlarına, belde başkanlarına, mahalle ve köy temsilcilerine, üyelerine, gönüldaşlarımıza ve tabi ki Alperenlere şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.

 

Partimizin yetkili kurulları ( Başkanlık Divanı ve MKYK) 15 Haziran 2011 tarihinde toplanarak bundan sonraki süreci tayin edecektir” denildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.