Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAYDİLLİ HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAYDİLLİ HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra boş olan Karaköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Metin Baydilli seçimden sonra herkese teşekkür etti.

Karaköprü Belediye Meclisi salonunda Belediye Başkanlığı için seçim yapıldı. AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Metin Baydilli 4. Oturumda 30 meclis üyesinin oy kullandığı seçimde 16 üyenin oyunu alarak Karaköprü Belediye Başkanı seçildi.

Meclis’te bir teşekkür konuşması yapan Başkan Baydilli,“Bugün AK Partili iki meclis üyesi olarak ben ve İsa abim beraber bu seçime girdik. Bugün burada Metin Baydilli kazanmadı AK Parti kazandı. Yani İsa Kızıldemir ağabeyimizde kazanmış oldu. Bu bir demokratik seçimdi. Ben burada bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

Karaköprü meclisinde seçimlerin ardından konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, ise şunları söyledi: “Nihat Çiftçi kardeşimizin Büyükşehir Belediye Başkanı olması sebebiyle Karaköprü Belediye Başkanlığı için burada bulunmaktayız. Gün itibariyle burada boşalan Belediye Başkanlığı için seçim başlatıldı. Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız seçimlerini yaptı. Ve Metin Baydilli kardeşimiz bu seçimden galip çıkmış oldu. Metin Baydilli kardeşimizi tebrik ediyorum. Karaköprü’ye güzel hizmetler yapmasını temenni ediyoruz”

İsa Kızıldemir ise “İki günden bu yana yapılan seçimler sonucu Metin Baydilli kardeşimiz seçilmiştir. Metin Baydilli kardeşimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek başarı dileklerinde bulundu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.