Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Sensin dediler projeleri aldılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Sensin dediler projeleri aldılar

Siyaset

Ak Partinin Türkiye'deki tek farklı bir ilk projesini gerçekleştiren Şanlıurfa Haliliye ilçe teşkilatı, yaklaşan seçimler öncesi Başkan Sensin projesini değerlendirmeye başladı.

Ak Parti Haliliye ilçe başkanlığı ve gençlik kolları tarafından Urfa’da şuana kadar eşi görülmemiş bir fırsatı Urfalıya sunan BAŞKAN SENSİN standı Urfalıya başkan olma, fikrini sunabilme şansı verdi. Şimdide gelen fikirler derlenmeye başlayacak.

Ak Parti gençlik kollarının büyük özveri ve çabasıyla oluşturulan standa Urfalının ilgisi çok büyük oldu. Haliliye gençlik kolları başkanı Mustafa Bağmancı konuşmasında ; Tüm Urfalılara teşekkür ediyoruz. Çok farklı ve orijinal fikirler aldık. Şimdi onları derleme zamanı. Ara ara bizi duygulandıran taleplerde oldu. İngilizce yazılan ve ‘üç dönem kuralı kalksın başbakanımız kalsın’ isteği bunlara sadece bir örnek. Urfa için Haliliye için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımızda olduğu gibi BAŞKAN SENSİN çalışmamızda da bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe başkanımız Av. İbrahim Halil Kızılelma’ya ve her gün büyük özveri ile stantta nöbet tutan Haliliye gençlik kolları yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’ dedi. Bağmancı konuşmasında ‘ standımızı kaldırıyoruz ancak biz Haliliye teşkilatı olarak fikri, isteği olan her Urfalıyı dinliyoruz ve dinleyeceğiz. İlçe binamızda bize gelen her sorun ve öneri ile birebir ilgilenmekteyiz’ şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.