Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Pınarbaşı AK Partiye geçiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Pınarbaşı AK Partiye geçiyor

Siyaset

Şanlıurfa'nın Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve meclis üyeleri Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye geçeceklerini açıkladı.

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı, daha önce 2004 mahalli seçimlerinde Ak Parti'den aday olduklarını, 2009 seçimlerinde ise Saadet Partisi'nden belediye başkanı seçildiğini söyledi. Pınarbaşı, "Şu an iktidar partisi olan AK Parti teşkilatı ile yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

 

Meclis üyeleri ve Birecik halkından bazıları ile görüşerek bu kararı aldıklarını belirten Pınarbaşı, ilçe adına iktidarla buluşmamızın daha yararlı olacağı kanaatine vardıklarını söyledi.

 Bu arada AK Partinin, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve meclis üyelerin AK Partiye geçişlerine onay verdikleri, yakın bir tarihte resmi törenle geçiş yapacakları iddia edildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.