Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Nihat Çiftçi AK Parti Kongresinde yatırımları anlattı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Nihat Çiftçi AK Parti Kongresinde yatırımları anlattı

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa 6. olağan kongresinde Büyükşehir Beleidye Başkanı Nihat Çiftçi 11 Nisan Spor Salonunda halka hitap etti. Salonda çalışmalarını anlatan Çiftçi, tüm ilçelerde çalıştığını vurguıladı.

Kongerede selamla konuşması için kürsüye gelen Bşkan Çiftçi: "Bizler bu şehre hizmeti yaparken talimatları Cumhurbaşkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın alıyoruz. Onun kadroları olarak Şanlıurfa'yı bir bütün olarak 1.985000 nüfusla bir bütün olarak ve 1411 Mahallesi'ne elimizden geldiğince ak belediyeler olarak ilçe belediye başkan arkadaşlarla birlikte hizmet götürmeye çalışıyoruz" dedi.

Yeşile önem verdiklerini belirten Çiftçi: "Yollarıyla köprüleriyleTürkiye'nin en büyük yeşil alana sahibiz. Bazı kadrolarımız Akçakale'de olurken diğerleri kadro Siverek karacadağ olmaya çalışıyor, Bir kadromuz Viranşehir'de olurken Öbür kadromuz aynı şekilde Fırat kıyısında çalışıyor. Tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte AK Partinin bir rey kaybetmemesi için gecesini gündüzüne katan bir kadroyuz. Şanlıurfa'nın 2 milyonu şahittir Allah'ın izniyle sizlere desteklediğiniz sürece partimizin emrinde teşkilatlarımızın emrinde Şanlıurfa'nın emrinde sürekli çalışıyoruz. AK Parti Şanlıurfa il başkanlığımızın yapmış olduğu bu kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçilecek olan başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve arkadaşlarımıza huzurlarınızda başarılar diliyorum. AK Belediyeler olarak her zaman teşkilatlarımız da tam olarak gönül bütünlük içerisinde çalışıyoruz" dedi. 

Ali Aslan www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.