Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Güvenç, “sorunları çözeceğiz” VİDEO&FOTOGALERİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Güvenç, “sorunları çözeceğiz” VİDEO&FOTOGALERİ

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın erken saatlerinde Fatih Sultan Mehmet (Kasaptaşı) Parkında, Direkli Mahallesinde yeni yapılan Çevre Yolu ve Balıklıgöl Platosunda kapsamlı incelemelerde bulundu.

İlk olarak Fatih Sultan Mehmet (Kasaptaşı) Parkında çevre temizliğiyle ilgili incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, burada sabah sporu yapan vatandaşlarla çevre temizliğiyle ilgili sohbet etti.

Daha sonra Direkli Mahallesine geçen Başkan Güvenç, burada esnafla çevre temizliğinin yapılıp yapılmadığını sorarak, esnaftan her sabah düzenli bir şekilde sokakların temizlendiği yanıtını aldı.
 
Direkli Mahallesindeki detaylı incelemesini sürdüren Başkan Güvenç, yeni yapılan Çevre Yolu ve imara açılan alanı yerinde görerek, yapılan çalışmaların gidişatını inceledi.
 
Çevre Yolu ve Direkli Mahallesinde imara açılan alanlarla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Güvenç, “Mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarını yerinde gezerek, görüyoruz. Ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bizzat yerinde görerek yaşıyoruz. Ama inşallah bunların hepsini yapacağız ve sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak Balıklıgöl Platosuna geçen Başkan Güvenç, çevre temizliğiyle ilgili incelemeleri burada da sürdürdü. Başkan Güvenç, sabahın erken saatlerinde iş başı yapan Balıklıgöl esnafıyla da bir süre sohbet ederek, turizm sezonunda müşterilerin karşılanması hususunda önerilerini aktardı.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.