Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Güvenç, Muhtarları dinledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Güvenç, Muhtarları dinledi

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Halil Haktankaçmaz ve Dernek üyelerini Belediye Meclis Salonunda kabul etti.

Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güvenç, muhtarlar tarafından hazırlanan, talep ve öneriler dosyasını teslim alarak, 30 Mart Seçimlerinden sonra seçimi kazanan yeni mahalle muhtarlarıyla tanıştı.

Göreve geldikleri günden itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde yeniden yapılanma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Güvenç, “Konut, Trafik, imar, parklar ve tapu sorunlarıyla ilgili çalışacağız. Kadrolarımızı ve daire başkanlıklarını oluşturuyoruz. ŞUSKİ’yi kurduk. Daire Başkanlıkları ve şube müdürlüklerimizin gerekli sayıya getirdik. 5 yıl içerisinde Belediye, Şanlıurfalılara teknik açıdan hizmet eden bir kurum olacak. Belediyeyi pratik, seri çalışan bir kuruluş haline getireceğiz. Burada sizler çok önemlisiniz. Bizleri uyaracaksınız, verdiğimiz sözlerin takipçisi olacaksınız. Gördüğünüz sorunları bizlere bildirin” şeklinde konuştu.

Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Halil Haktankaçmaz ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e yeni görevinin başarılar dileyerek, “Muhtarlarımızın sorunlarını maddeler halinde Sayın Başkanımıza arz edeceğiz” dedi.

Başkan Güvenç, muhtarlarla yapılan toplantının ardından Belediye binası önünde birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, muhtarları uğurladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.