Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Güvenç, durağı bu kez Viranşehir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Güvenç, durağı bu kez Viranşehir

Siyaset


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak Hz. Eyyüp Nebi’nin Türbesinin yer aldığı beldeyi gezen Başkan Güvenç, burada çevre düzenlenmesi ve alt yapı hakkında bilgi alarak, incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından beraberindeki heyetle Viranşehir merkeze geçen Başkan Güvenç, Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Emrullah Cin’i ziyaret ederek, Viranşehir İlçesinin sorunları üzerine bir süre sohbet ettiler.

Son olarak ŞUSKİ Viranşehir Müdürlüğünü ziyaret eden Güvenç, Viranşehir İlçesindeki incelemeleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bugün Viranşehir Temsilcimiz, İlçe Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte Viranşehir’de incelemelerde bulunduk. ŞUSKİ’deki durumumuzu gözden geçirdik. Büyükşehir ile ilgili sorunlarımızı masaya yatırdık. Verimli bir ziyaret oldu. Viranşehir Belediyesini ziyaret ettik. Taziyelerde bulunduk. Güzel bir ziyaret oldu. Hayırlı olsun diyorum. Eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.