Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başkan Düşünür’den Şanlıurfa’ya teşekkür
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Düşünür’den Şanlıurfa’ya teşekkür

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Av. Ahmet Düşünür, yazılı bir açıklama yaparak Şanlıurfalılara teşekkür ettiğini söyledi.

Av.Düşünür mesajında, Şanlıurfa’nın ilçeleriyle ve köyleriyle birlikte Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sevgisini en iyi şekilde gösterdiğini belirterek, Urfa’nın tarihinin en muhteşem ve kalabalık mitingini yaşadığını söyledi.

Başbakanımızı sevindirdik

Şanlıurfa’nın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sevgisini gösterdiğini belirten AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “Özellikle değerli hemşehrilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Başbakanımıza karşı bizleri mahcup etmediler” dedi.

Av.Düşünür, Şanlıurfa’nın Başbakanımızı bağrına bastığını belirterek, “Başbakanımızı 150 bini aşkın coşkulu bir kalabalıkla adeta coşturduk, sevindik ve sevindirdik. Bu arada Suruç ilçemizde de 15 bin civarında Suruçlu hemşehrilerimizin Suruç tüneli açılış töreni münasebetiyle Başbakanımızı dinlemeye, yakından görmeye gelmeleri de ayrı bir sevinç kaynağı oldu. Bu arada Suruçlu hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.