Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN ÇİFTÇİ AK KADINLARA BİR ARAYA GELDİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN ÇİFTÇİ AK KADINLARA BİR ARAYA GELDİ

Siyaset

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, AK kadınlarla bir araya gelerek “Daha önceden de olduğu gibi Karaköprü’yü birlikte yöneteceğiz” dedi.

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü Kadın Meclis üyeleri AK Parti Karaköprü kadın seçim bürosunu ziyaret ettiler.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, KADINLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ


AK kadınlara seslenen Başkan Çiftçi; “Değerli bayanlar sizden gelen desteklerle AK Partinin ampulünü dalgalandıracağız ki sönmesin, böyle güzel destek ve düşüncelerinizi koruyun ki her zaman size hizmet edelim. Hedefimiz her yeri yeşil olan gelişen, parkları bol olan hiçbir sorunu kalmayacak olan bir Karaköprü hedefliyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz var. Allahın izni ile her gücü tabi ki rabbimizden alıyoruz önce Allah kısmet edecek bizlerde sebep olacağız çünkü çalışkanız, çalışıyoruz, üretiyoruz ruhumuzda bu topraklara hizmet etme anlayışı var. Kadınlarımızı önemsiyoruz, onlar birer annedir bana göre dünyanın toplumun en önemli özelliğidir. Çünkü toplumu sizler şekillendirebilirsiniz geleceğimiz olan çocuklarımızı ancak sizler geliştirebilirsiniz. Toplumun tüm kesimi ile kadını ile çocuğu ile genci ile yaşlısı ile el birliği vererek hep beraber Karaköprü’yü birlikte yönetmeye talibiz hepimiz birlikte yöneteceğiz. Köy köy gezen çalışmalarını aralıksız sürdüren AK kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.