Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ŞANLIURFALILARA TEŞEKKÜR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN BEYAZGÜL'DEN ŞANLIURFALILARA TEŞEKKÜR

Siyaset

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yoğun tebrik ziyaretlerinden dolayı tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, cuma günü görevi devralmasının ardından hafta sonu Büyükşehir bünyesine bağlı Sakıbın Köşkü'nde tebrik kabullerini sürdürdü. Şehir merkezinin yanı sıra tüm ilçelerden gelen her yaştan vatandaşla kucaklaşan Başkan Beyazgül, yoğun ilgiden dolayı tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti. 


AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve ilçe belediye başkanlarının da eşlik ettiği tebrik kabulleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Beyazgül, "Hemşehrilemizin ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız sevgi ve muhabbetle bizlerle kucaklaşıyor. Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum" dedi. 
Başkan Beyazgül'ün ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da vatandaşların yoğun katılımlarından dolayı tüm Şanlıurfa halkına teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.