Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/9-b82337eb.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Başkan Adayı Güvenç ve Sırrınlılarla yeşil sahada VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başkan Adayı Güvenç ve Sırrınlılarla yeşil sahada VİDEO

Siyaset

Her hafta bir mahallede gençlerle halı sahada spor yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, bu hafta Sırrın Mahallesi’nde bulunan gençlerle futbol maçında buluştu.

Sırrın Mahallesinde bulunan bir halı sahada mahallelinin gençleriyle maç yapan Celalettin Güvenç, maç öncesi gençlerle sohbet etti.

Halı saha futbol maçında Sırrınlı gençlerin takımında forma giyen Güvenç’in takımı, AK Partili yöneticilerin takımıyla oynadı.

Berabere biten maçın ardından bir açıklama yapan Celalettin Güvenç, her iki takımın da centilmence bir mücadele sergilemesinden dolayı teşekkür etti.

Güvenç, genç nüfus oranının çok yüksek olduğu Şanlıurfa’da gençlere önem verdiklerini ve bu yüzden daha fazla vakit ayırmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda gençlerle toplantı ve programların yanı sıra sportif faaliyetlerde de bir araya geldiklerini söyledi.

Yeni dönemde gençlere yönelik çok büyük yatırım ve projelerinin olacağının anlatan Güvenç, “Bunun için gençlerin görüş ve önerileri şimdi alıyoruz. Yeni dönemde de İnşallah genç kardeşlerimizin bu önerilerini dikkate alarak çalışmalarımızı şekillendireceğiz” dedi.

Öte yandan futbol müsabakasının ardından gençlerle fotoğraf çektiren Celalettin Güvenç, gençlerle halı saha ve diğer etkinliklerde buluşmayla devam edeceklerini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.