Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Basın karşısına çıkan Prof. Ekinci; Hasta Urfa'ya doktor lazım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Basın karşısına çıkan Prof. Ekinci; Hasta Urfa'ya doktor lazım

Siyaset

Şanlıurfa Büyükehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Abdullah Ekinci ilk kez basının karşısına çıktı.

Şanlıurfa El Ruha Otelinde düzenlediği yemekli basın toplantısıyla ilk kez Aday Adayı olarak basının karşısına çıkan Prof. Abdullah Ekinci; "Şanlıurfa hastalanmış onu iyileştirecek bir doktora acil bir şekilde ihtiyacı var" dedi.

 

Şanlıurfa'nın Ortadoğuya şekil veren bir şehir olduğunu söyleyen Ekinci; "Büyük bir tarihi mirasa sahip ve yüz yıllarca ortadoğuya şekil veren bir şehir olan Şanlıurfa malesef bugün Gaziantep ve Diyarbakır arasına sıkışmış bir kent. şanlıurfa eğitimde ve sosya yapıda Cumhuriyet döneminden sonra çok geri bırakıldı. yıllarca batıyla ilişkilerimiz bir köprü olmadığı için kesik kaldı" dedi.

 

Biz sadece imar değil, aynı zamanda irfan penceresinden de bakacağız diyen Abdullah ekinci; "biz dünün söküklerini dikmeye talibiz. Urfa'ya yeni bir elbise dikmeye talibiz! eski elbise Urfanın ceyizliği olacak. Urfa'ya yeni elbise dikeceğiz. biz sosyo kültürel belediyecilik yapacağız. Biz bir kent felsefesi oluşturacağız. Sadece kaldırım yapmakla bu iş olmaz. fidan dikmeyle bu iş olmaz" diye konuştu.

 

Basın toplantısına Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Polat, Medya yazarları Derneği Başkanı Abdulkadir İkbal çok sayıda yerel ve ulusal basın mensubu katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.