Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ankara saldırısını yapan YPG adlı terör örgütüdür
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ankara saldırısını yapan YPG adlı terör örgütüdür

Siyaset

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara saldırısı sonrası Genelkurmay Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Tüm failler aydınlatılmış, Bunu yapan YPG adlı terör örgütüdür" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara saldırısı sonrası Genelkurmay Başkanlığı'nda açıklama yapıyor.
Dün yapılan saldırı asker ve sivil memurlarımıza yönelik olmuştur. Bu saldırı sonrası Cumhurbaşkanımız'la beraber değerlendirdik.
Tüm failler aydınlatılmıştır. Bunu yapan YPG adlı terör örgütüdür. saldırının PKK’lılarla ve Suriye’den sızan YPG’li Suriye doğumlu Salih Neccar tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Davutoğlu saldırıya ilişkin 9 kişinin de gözaltına alındığını belirtti.

Saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındığını söyleyen Ahmet Davutoğlu; "Bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenler ve dolaylı yoldan destek veren kim varsa cezalandırılacaktır. Bu terör saldırıları milletin devlete olan öz güvenini sarsmak istiyor. Ama hiçbir şekilde bunu başaramayacaktır. Terör saldırıları sonrası omuz omuza vermeliyiz. TBMM kendisine milletin verdiği görevi yerine getirecektir." diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.