Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakanı Çelik Ceylanpınar'da Yöresel kıyafet giydi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakanı Çelik Ceylanpınar'da Yöresel kıyafet giydi

Siyaset

Akua Park açılışı için Ceylanpınar'a ilçesine ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e Belediye binasında Ceylanpınarı temsil eden bir tablo ve yöresel kıyafet hediye edildi.

 Ceylanpınar'a ilçesine ziyarette bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik. ilk olarak Ceylanpınar Belediyesini ziyaret etti.

Burada Belediye Başkanı Menderes Atilla'dan belediye çalışmaları hakında kısa bir birifing alan Bakan Çelik, Ceylanpınar ve Şanlıurfa'nın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkankan olduğu yerel seçimlerden önce Şanlıurfa'ya üç trilyon para vermesi bunun en iyi kanıtı olduğunu söyledi.

Belediye Ziyaretini kısa kesen Faruk Çelik daha sonra yapımı belediye tarafından yapılan Agua parkın açılışına katılmak amacıyla açılış alanına geçti.

Agua parkın açılışını gerçekleştiren Çelik, açılışta bulunan vatandaşlara seslendi.Göçerlerin sorunlarına ve Suriye olaylarına değinen Çelik, şunları söyledi: “Komşularımızda olup bitenleri izliyorsunuz.Suriye’de olan bitenleri izliyorsunuz.Bunların acılarını Ceylanpınar olarak yaşadınız.Şimdi aynı olayları Suruç’taki kardeşlerimiz yaşıyor.Vatansızlığın ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum.Allah’a şükür vatanımız var, huzurumuz var, istikrarımız var.Tek bir şey var çalışmak, çalışmak ve çalışmak.Göçerler ile çalışma yapıldı ve kanun çıktı.Şu an 70 yıllık bir mesele çözülüyor sabretmek lazım.”

Bakan Faruk Çelik'in Ceylanpınar ziyaretinde Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve daire amirleri hazır bulundu.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.