Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Fakıbaba'nın ilk durağı Suruç oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Fakıbaba'nın ilk durağı Suruç oldu

Siyaset

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ilk iş olarak beraberindeki heyetle geçtiği Suruç ilçesinde Kaymakamlığını ziyaret etti.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Suruç Kaymakamlığını ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Bakan Fakıbaba ve Vali Erin'e Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk ve bazı bürokratlar eşlik etti.
Kaymakamlıkta Kaymakam Vekili Tarık Açıkgöz'den Suruç hakkında brifing alan Bakan Fakıbaba, Suruç'un aldığı yatırımların memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kaymakamlıkta bir süre daha devam eden görüşmenin ardından Bakan Fakıbaba ve Vali Erin beraberindekilerle Cumhuriyet meydanındaki esnafı ziyaret etti. Suruçlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Fakıbaba daha sonra Suruç Belediyesi konferans salonunda muhtarlarla yapılacak olan toplantıya geçti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.