Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik'ten Suruç ve Ceylanpınar İŞKUR iddialarına yanıt; İptal ettik VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik'ten Suruç ve Ceylanpınar İŞKUR iddialarına yanıt; İptal ettik VİDEO

Siyaset

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden Suruç ve Ceylanpınar TYÇP alımlarına Bakan Çelik'ten son nokta; "Suruç ve Ceylanpınar TYÇP alımlarını iptal ettik. Yeniden kura çekilecektir” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa temasları sırasında ziyaret ettiği Suruç ilçesine geldi. Günlerdir Suruç ilçesinin gündemini kaplayan İş-Kur işçi alımları ile ilgili konuştu. Bakan Çelik, İş-kur işçi alımlarıyla ilgili son noktayı koyarak yeniden kura çekiminin yapılacağı belirtti.

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kerim Gök, ilçe Kaymakamı Dr.Fatih Akbulut tarafından karşılanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz ile birlikte geldi. Suruç ilçesinde yoğun ilgi gören Bakan Çelik, ilçe esnafının bayramını kutlayarak daha sonra öğretmen evine geçti.

Yoğun kalabalık nedeniyle öğretmen evindeki toplantı açık hava mitingine dönüştü. Bakan çelik bir süre ilçenin gündeminde yer alan İş-kur işçi alımlarına son noktayı koyarak, “‘biz AK Partiyiz, herkese eşit mesafede olmak zorundayız. Burada adalet yoksa bizde yokuz. Suruç ve Ceylanpınar TYÇP alımlarını iptal ettik. Valinin başkanlığında Suruç ve Ceylanpınar için yeniden kura çekilecektir” dedi.

Bakan çelik daha sonra Öğretmen evine geçerek, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

 

 

www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.