Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik'ten Oğlu PKK tarafından kaçırılan Çeçan ailesine ziyaret VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik'ten Oğlu PKK tarafından kaçırılan Çeçan ailesine ziyaret VİDEO

Siyaset

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,PKK tarafından kaçırılan Reşat Çeçan'ın Şanlıurfa'daki ailesini ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lıların yol keserek kaçırdığı 3 askerden biri olan Reşat Çeçan'ın Eyyüpkent Mahallesi'nde bulunan ailesinin evini öğle saatlerinde ziyaret etti.

Bakan Çelik, kaçırılan askerin babası Cemal ve annesi Fatma Çeçan ile bir süre görüştü. Yaklaşık yarım saat aile ile görüşen Bakan Çelik, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Ailenin gelişmelere ilişkin sürekli bilgilendirildiğini belirten Bakan Çelik şöyle konuştu:

"Aileye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devlet, 3 askerimizle ilgili gerekli çalışmayı yapıyor. Valimiz ve Emniyet müdürümüz aile ile sürekli irtibat halindeler. Diyarbakır Valiliği ile irtibat halindeler. Diğer kurumlarla sürekli görüşme halindeyiz. Askerlerimizin sağ salim bir şekilde evlerine dönmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Öte yandan PKK'lılar tarafından kaçırılan askerin ablası da, Bakan Çelik'e yalvararak kardeşinin bir an önce bulunmasını istedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.