Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik'ten Eyyübiye aday adaylarına mesaj VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik'ten Eyyübiye aday adaylarına mesaj VİDEO

Siyaset

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Eyyübiye ile ilgili konuştu.

Seçim bölgesi Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sansürün hiçbir zaman gündemlerinde olmadığını söyledi.

Partisinin Eyyübiye ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılan Bakan Çelik, yemek sonrasında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Çelik, yeni internet düzenlemesiyle ilgili sorusuna, “Sansür değil. Kişi hakları ile ilgili. ‘Kişilerin mahremiyeti ile ilgili bir düzenlemedir’ dedi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki müracaat eden 17 belediye başkan aday adayının seçilen belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci’ye gösterdiği tepkinin de sorulduğu Çelik, “Böyle bir şey bizim açımızdan söz konusu değil. Aday adayları partimizde çok. Böyle bir şey Türkiye’nin her yerinde, tüm partilerinde var. Herkes kendisi aday olmak ister. Netice itibariyle Genel Merkezi’in vereceği ve verdiği karar, tüm partilerde olduğu gibi bizim partimizde herkes saygı duyar. Böyle bir sıkıntıyı o boyutta şuanda Urfa’da görmüyorum” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.