Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik ve Vekiller kesilen elektrikleri konuştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik ve Vekiller kesilen elektrikleri konuştu

Siyaset

Şanlıurfa’da yıllardır bir türlü çözülemeyen elektrik kesintileri Bakan Çelik konuyu milletvekili arkadaşları ile masaya yatırarak çözümü konusunda Diclle elektrik yetkilileri ile masaya yatırdı.

Kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde ve köylerde hemen hemen her gün yaşanan elektrik kesintisi sorunu Bakan Çelik ve milletvekilleri tarafından tekrar ele alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik seçim bölgesinde bazı temaslarda bulundu. Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı seçilen Celalettin Güvenç ile Şanlıurfa’ya gelen Bakan Faruk Çelik, bugün il başkanlığının düzenlemiş olduğu mitinge katıldı. Mitingde ilçelerden gelen yüzlerce vatandaşlar burada elektrik sorununu dile getirince Faruk Çelik akşam saatlerinde Dicle elektrik yetkilileri ile toplantı yaptı.

Toplantıya Bakan Faruk Çelik’in yanı sıra, Vali vekili Ramazan Seçilmiş, Milletvekilleri, Mehmet Akyürek, Seydi Eyüpoğlu, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar, Emin Önen, Kasım Gülpınar, Abdulkerim Gök, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve Dicle EDAŞ yetkilileri katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Dicle elektrik sorunlarının çözülmesi ve kesintilerin azamiye indirilmesi karara bağlandığı öğrenildi.

Öte yandan Dicle elektrik yetkilileri ise Türkiye'de en fazla kaçak elektrik kullanan Kent olan Şanlıurfa'da kaçakla mücadele için bu yönteme devam edeceklerini ifade ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.