Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik ve Güvenç’ten, Rişvanlılar Derneğine ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik ve Güvenç’ten, Rişvanlılar Derneğine ziyaret

Siyaset

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Belediye seçimleri sonrası 'Şanlıurfa'da ne olacak' diye düşünmenize gerek yok. Geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir” dedi.


Çelik, Şanlıurfa'da, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyubiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyubiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kahya ve Hüseyin İnan ile Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek, dernek üyeleriyle görüştü ve daha sonra Divanyolu Caddesinde esnaf ziyaretinde bulundu.
Eyyübiye Mahallesinde, partisinin seçim irtibat bürosu açılış töreninde konuşan Çelik, 2011 yılındaki genel seçimlerde sorunları yerinde tespit ettiklerini ve çözümleri için çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak, yaklaşan yerel seçimlerde de bunu yapacaklarını bildirdi.
Hazreti İbrahim'in Şanlıurfa'sını Türkiye'nin markası haline getirecek birikim, azim ve kararlılığın Ak Parti kadrolarında olduğunu söyleyen Çelik, “Geleceğe dönük olarak yani belediye seçimleri sonrası 'Şanlıurfa'da ne olacak' diye düşünmenize gerek yok. Geçmişimiz, geleceğimizin kefilidir. Onun için seçim var. Bu dönemde mikrofonu alıp konuşalım. Arkadaş neyi, nasıl, ne zaman yapacaksın, hangi imkânlarla yapacaksın? Şanlıurfa halkın malı, Şanlıurfa gelişmeli, zaman kaybetmemeli” ifadesini kullandı.
Türkiye'de AK Parti iktidarıyla 12 yıldır huzur, istikrar ve kalkınma ortamı bulunduğunu dile getiren Bakan Çelik, bunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.
Bakan Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, kendilerine sevgi gösterisinde bulunup fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.