Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik Suruç Belediyesinde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik Suruç Belediyesinde

Siyaset

Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’da temaslarını sürdürüyor. Çelik, Bozova, Birecik ve Halfeti ilçelerinden sonra bu gün ilçe gezileri kapsamında Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile birlikte Suruç ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Nuri Okutan, beraberinde AK Parti milletvekilleri adayları Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve AK partililerle birlikte, Suruç Belediye Başkanını makamında ziyaret ettiler.

KCK operasyonu çerçevesinde gözlatına alınan ve cezaevinde bulunan Belediye Başkanı yerine Başkan vekili Mehmet Özkan ve diğer yardımcıları karşıladı. Özkan, ziyaret sırasında Bakan Çelik'e, belediyeye gelen ilk bakan olduğu söylenerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Suruç’ta geniş güvenlik önlemi alınan ziyaret sırasında Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Koçti'nin "Bu akan kan ne zaman duracak?" diye sordu. Bakan Çelik, bunun üzerine, "Kimse ölmesin. Niye canlar gitsin, niye ağız tadıyla birlikte yaşanmasın? Ama Türkiye'de artık her şey konuşuluyor" yanıtını verdi. Çelik; “Şanlıurfa, belkide Türkiye’de örneğine rastlanılmayan çok farklı dil ve kültürlerin kardeşçe yaşadığı örnek bir kenttir” dedi.

Bakan Çelik ve AK Partililer ile BDP'liler daha sonra basına kapalı 20 dakika görüştü.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.