Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAKAN ÇELİK ESNAFI ZİYARET ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAKAN ÇELİK ESNAFI ZİYARET ETTİ

Siyaset




Çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sabah saatlerinde Vali Nuri Okutan ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti.

Vali Okutan ile birlikte Haşimiye Meydanından esnaf ziyaretlerine başlayan Bakan Çelik esnafla görüşüp, esnafın sıkıntılarını dinledi. Gezdiği istikamette bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevi’ni de ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada 19 yıldır fakir fukaraya yardımda bulunan aşevinin çalışmaları hakkında aşevi sorumlusu Aziz Kutluay’dan bilgi aldı.

Daha sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından onarımı bir yılda tamamlan Ulucami’ye geçen Bakan Çelik, restorasyonu tamamlanan caminin açılışına katıldı. Vali Nuri Okutan ve milletvekilleriyle birlikte Ulucamii’ye gelen Bakan Çelik burada hafız olmaya hak kazanan gençlere hafızlık sertifikaları ile çeşitli hediyeler verdi.

Ulucami’de bir konuşma yapan Bakan Çelik, caminin onarılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip, hafız olan gençleri kutladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.