Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Çelik Çayocağına geçince!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Çelik Çayocağına geçince!

Siyaset

Devlet BakanıFaruk Çelik seçim çalışmalarına son sürat devam ederken, Yukarı Göklü’de bir çay ocağına geçerek çaycılık yaptı.
12 haziran’da yapılacak olan 24. Milletvekili Genel Seçimlerine bir hafta kala Devlet Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti 1.ci sıra Milletvekili adayı Faruk Çelik, Şanlıurfa’nın tüm ilçe, belde ve köylerini yerinde incelemek için çalışmalarını sürdürüyor.


Bakan Faruk Çelik’le beraber, Milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yardımcıları Uryan Arusoğlu, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Hümeyit Bilbay, Mehmet Ayneli, Yusuf Mert, Zeki Kurt, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri katıldılar.


Yaylak beldesinde seçim bürosu açan Bakan Çelik, buradan Dedliler Köyüne geçti. Köylülerle bir süre görüştükten sonra, Yukarı Göklü Beldesine geçti. Burada seçim bürosunu açtıktan sonra esnafı ziyaret eden Bakan Çelik, Atatürk Barajından birecik’e geçen dar ve bozuk yolu karayolları yol ağına aldıklarını ve kısa sürede trafik standartlarında bir yola kavuşacaklarını belirtti.


Esnafla sohbet eden Bakan çelik, bir çay ocağına geçerek, çaycılığın nasıl yapıldığını gösterdi. Yukarı Göklü’den sonra Argıl Beledesine geçen Bakan Çelik, Argıllılara hitap etti. Daha sonra Bakan Çelik ve beraberindekiler Şanlıurfa’ya döndüler.

www.balikligol.com

 

 


Bakan Çelik Çayocağına geçti balikligol_com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.