Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akyürek'ten yeni yıl mesajı; Hedeflerimize varacağız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akyürek'ten yeni yıl mesajı; Hedeflerimize varacağız

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'ten kutlama mesajı geldi

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAkyürek yazılı bir açıklama yaparak yeni yılı kutladı. Akyürek,Şanlıurfa’nın geride bırakılan yılda önemli yatırımlara imza atıldığını ifade ederek 2012 yılını geride bırakırken, hayal ve hedefleri gerçekleştirme umudunu canlı tutarak yeni bir yıla girmenin sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MehmetAkyürek yeni yıl kutlama mesajında yaptığı yazılı açıklamada, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Hükümetimiz her alanda elde ettiği başarı ve gelişmeler, ülkemizi dünya sahnesinde çok daha güçlü bir konuma yükseltti, ve uluslar arası arenada güçlü bir aktör haline getirdi’diye açıklamada bulundu.

Akyürek açıklamasını şöyle sürdürdü ’Türkiye'nin ve Şanlıurfa’nın çok daha güçlü ve müreffeh hale gelmesi konusundaki çalışmalar önümüzdeki yıl da el birliğiyle devam edecektir.Devletimiz ve milletimiz bu amaca ulaşmada gerekli iradeye ve potansiyele sahiptir. Şanlıurfa Milletvekilleri olarak, Sayaın Bakanımız Faruk Çelik , tüm parti teşkilatlarımız, halkımızla Birlik, beraberlik içinde, birbirimizi severek hizmetlerimizi devam edeceğiz. Çeşitli bahanelerle ayrılık yaratmayı ve huzuru bozmayı amaçlayan tahriklere ve provokasyonlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. 2023 hedefleri gerçekleştirerek Cumhuriyetimizin yüzüncü kuruluş yıl dönümünde bugünkünden çok daha ileri bir noktaya geleceğine inancımız tamdır. 2013 yılının tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim"


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.