Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akyürek'ten Ticaret Borsasına ziyaret VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akyürek'ten Ticaret Borsasına ziyaret VİDEO

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Akyürek, seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da ve Viranşehir’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Ticaret Borsası ilçe temsilciliğine yeni atanan Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesine gelen Milletvekili Mehmet Akyürek, burada esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek sorunları dinledi. Halkın memnuniyetini kazanan Akyürek sorunları tek tek yetkili birimlere aktaracağını belirtti.

Ticaret Borsası Viranşehir İlçe temsilciliğine yeni atanan Mahmut Koç’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, ‘bölgemiz tarım bölgesi, bunun içinde borsa şarttır. Borsa deyip geçmemek lazım. Ticaret borsası ve diğer kamu kuruluşlarının hep birlikte bir yerde birlikte çalışmamaları hoşumuza gidiyor. Benim temennim Viranşehir inşallah bir gün gelir Urfa’da n bağımsız da Borsa Başkanlığını yapmış arkadaşlarımız olur. Mahmut Koç’a Viranşehirliler adına kendisine teşekkür ediyorum.’ İfadelerini kullandı.

Ticaret Borsası Viranşehir İlçe temsilcisi olan Mahmut Koç ise ‘öncelikle sayın vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Burası Şanlıurfa’ya bağlı tescil ve temsil bürosu olarak kurulmuştur. Biz yeni seçildik daha önce Viranşehir temsil edilmiyordu. İnşallah bundan sonra güzel şeyler yapacağız.’ Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.