Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akyürek’ten Kaymakam Citer’e ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akyürek’ten Kaymakam Citer’e ziyaret

Siyaset

AK Parti 26.Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer’i makamında ziyaret eden Akyürek, Kaymakam Citer ile 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerle ilgi görüş alış verişinde bulundu.
Kaymakamlık ziyaretinde Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek’e AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, Eski Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulhalim Tepret ve İlçe Emniyet Müdürü Esat uğur eşlik etti.
Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, 1 Kasım seçiminin Viranşehir’de huzur ortamında geçmesi temennisinde bulunarak, bu huzurun sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Karşılıklı görüş ve fikir alışverişinin bulunulduğu ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Citer, Milletvekili adayı Mehmet Akyürek’e teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek ise, Kaymakam Citer’e ziyarette gösterdiği nezaket ve ilgiden ötürü teşekkür ettikten sonra Kaymakamlık binasından ayrıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.